O nama

Mi smo Restaurant & Caffe Plato Di Centro, drago nam je. Dobrodošli na zvaničnu internet prezentaciju.

Plato di Centro

Od zamisli do realizacije restoranske čarolije...

Naša priča

Nastali smo vođeni pozitivnom energijom, kreativnošću , kvalitetnim idejama i željom da Kragujevac dobije mesto u kome će svako pronaći svoj kutak. U tom smislu, mi smo mesto koje obiluje savršenom hranom, raznim poslasticama, perfektnom kafom, prirodnim sokovima, frapeima i šejkovima, velikim izborom vina, visokokvalitetnim žestokim pićima. Potrudili smo se da naš ambijent bude moderan i urban, ali istovremeno i u duhu tradicije starogradskih, boemskih ugostiteljskih objekata.

Kod nas se može uživati u neobaveznom ispijanju savršene kafe, isto tako savršenoj hrani i poslasticama. Mogu se organizovati privatni ili poslovni ručkovi i večere, kao svaka druga okupljanja , u bilo koje svrhe. Zadovoljstvo nam je da vam budemo na usluzi. Ovo je mesto za sve sladokusce, hedoniste, gurmane u pravom smislu te reči. Dobrodošli.

Restoran

Kad je u pitanju hrana, čvrsto smo rešili da budemo mesto koje našim dragim gostima nudi iskljucivo kvalitet. U tom smislu, svaki obrok spremamo na licu mesta, od najsvežijih i visokokvalitetnh namirnica. Smatramo da samo kvalitetna i potpuno sveža hrana, donosi adekvatni užitak, pravi doživljaj i najlepši ukus, našim cenjenim gostima.

DORUČAK je, davno rečeno, najvažniji obrok, a mi se toga pridržavamo. Možete uživati u prelepim, domaćim omletima, u raznim kombinacijama, uz obavezan dodatak sezonske salate i jogurta, zatim u predivnim domaćim prženicama, pravljenih po recepturi naših baka, kao i u svežim i vrućim kiflicama. Takođe, naše rolovano i sveže pečeno testo u kombinaciji sa kobasicom, viršlama ili slaninom je nešto što se mora probati.

RUČAK I VEČERA u savremenom svetu postaju sve više zastupljeni i u kulturi ugostiteljstva na ovim prostorima. Mi pratimo savremene trendove, a posebno da se držimo tradicije, pa ponudi imamo veliki izbor pasti, pizza i jela od mesa.

POSLASTICE su neizostavni deo naše ponude, u kojoj se podjednako vodi računa o našim domaćim slanim ili slatkim palačinkama, koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Takodje, u ponudi imamo i originalni italijanski sladoled sa mnogo ukusa, kao i predivne kolače.

CAFFE & BAR

Zna se da na našim prostorima dobar razgovor nije dobar ako ga ne prati isto tako dobra kafa. Shvatamo važnost ispijanja kafe i tako se i ponašamo. Cilj nam je da nakon svake popijene kafe, naš dragi gost bude zadovoljan njenim kvalitetom, te s'tim u vezi, drzimo se najsavremenijih standarda i tehnika spremanja kafe, kako bi ona u svakom trenutku bila perfektna.

Ono što je takođe specifično, nudimo veliki izbor raznih kafi sa ukusima, takozvanih koktel kafi, koje se spremaju na sličnoj bazi kao i kokteli, a čiji ukusi zaista ostavljaju bez daha. Uz standardna bezalkoholna pića, naš asortiman domaćeg i 100% prirodnog voća je zaista veliki i u svakom trenutku, naši gosti se mogu osvežiti nekim od prirodno ceđenih sokova u jednom ili više vrsta voća zajedno.

Obilujemo velikim izborom egzotičnih Frapea, čiji ukusi ostavljaju bez daha. Šejkovi su nam specijalnost i zaista doživljaj u našem objektu bez ispijanja nekog od njih, ne bi bio potpun. Kažu da je dobar i kvalitetan izbor kvalitetnih vina , jedno od ogledala i dobrog restorana, te se u našem vinskom programu, zaista može odabrati vino po svačijem i najistančanijem ukusu. Valja napomenuti da se toplo preporučuje kombinacija ručka ili večere uz neko od naših visokokvalitetnih vina.

Na raspolaganju našim gostima, imamo zaista velili izbor domaćih, prirodnih i visokokvalitetnih rakija, kao i apsolutno sve svetske renomirane marke konjaka, burbona i viskija. Kokteli su takodje nezaobilazni deo naše ponude, tako da je i za one ljubitelje koktela, sa najistančanijim ukusom, ovo pravo mesto.

Prijavi se za novosti

Budite u toku sa svim mesečnim akcijama!